Innerbanner

Hvad vil du gerne være?

Man kan være kendt, berømt, beundret eller respekteret
Eller man kan være det modsatte…

Hvem er vi?

Danish Technical Press kan den 1. november 2017 fejre sit 30 års jubilæum. Samtidigt kan jeg fejre 30 års jubilæum som freelance journalist og -fotograf.

Gennem årene har jeg været tilknyttet en række medier i både ind- og udland – trykte såvel som elektroniske – hvor jeg har beskæftiget mig med emner, som er af allerstørste betydning for erhvervslivet, og/eller af stor interesse for private mennesker.

Jeg befinder mig lige godt med emner som elektronik, foto, billedbehandling, kemi, lægemiddeludvikling og -produktion, bioteknologi, miljø og ledelse – for blot at nævne nogle få – som med CSR, krisehåndtering, økonomi, iværksætteri, HR og strategi. For erfaring er nu engang at foretrække.

Jeg har gennem tiden blandt andet arbejdet som (chef)redaktør og freelancer for medier som Erhvervslederen, Medicon Valley Magazine, Alt om DATA, DataTid, PC World og Digital Foto. Skrevet, og skriver stadigvæk temaaviser til Børsen, Berlingske Tidende, JyllandsPosten og Politiken.

Og hjulpet er bredt udsnit af dansk erhvervsliv med at blive mere kendt i og gennem medierne – eller slet og ret blandt kunderne.

Vi kan sikkert også hjælpe din virksomhed – lad det komme an på en prøve.