Innerbanner

Foto og billeder

Verden består af billeder. Uanset hvor vi vender os hen mødes vi af billeder. Udnyt det!

For både private og erhvervsliv tilbyder vi at håndtere alle foto- og illustrationsmæssige opgaver nemt og hurtigt. In-house råder vi over et veludrustet fotostudie, hvor vi både kan håndtere digitale optagelser samt professionel scanning. De samme muligheder har vi on location.

Hvad enten det handler om et hurtigt produktskud, det perfekte portrætfoto til virksomhedens imagebrochure, eller en større sammenhængende fotoopgave i ind- og udland klarer vi det nemt og smertefrit. Også fra luften, hvor vores nye drone optager både foto og video.

Vi tilbyder desuden at fotografere ved bryllupper samt ved enhver form for sammenkomst. Efterfølgende kan deltagerne bestille papirkopier i alle gængse standardformater – leveret indsat i kunstfærdige albums – ligesom vi naturligvis er leveringsdygtige i elektroniske fotoalbum, hvor familie og venner kan se med på internettet. Eller hvorfor ikke lade virksomhedens ansatte se med på intranettet?

Vi har endvidere stor erfaring med at scanne/affotografere og genskabe historisk materiale som eksempelvis fotos på glasplader.